Construction de fermes avicoles - PGSaludables

Tota mena de granges avícoles amb materials de llarga durabilitat

Ens adaptem a les teves necessitats. Apliquem diferents configuracions a les naus i adaptem a diferents modalitats el subministrament d’aliments segons cada cas.
Dissenyem el sistema de climatització de diferents maneres per aconseguir la millor solució per al teu projecte. Amb aquesta personalització aconseguim donar-li al teu projecte la importància que requereix i fer una nau completament personalitzada i automatitzada segons les teves necessitats.

Materials més duradors

Per a la construcció de granges avícoles utilitzem una estructura metàl·lica hiperestàtica (IPE o Perfilada), protegida de la corrosió i perfectament aïllada amb panels sandvitx d’alta qualitat per un segellat complet.

Integrant les millors solucions

Cada projecte “clau en mà” passa per un estudi previ. En aquest es revisa la normativa que s’aplica a la zona on es construirà la granja avícola. Un cop feta aquesta primera revisió, s’estudien quins factors ambientals incidiran. Aquests són externs i interns.

Factors ambientals Externs més destacats

Clima – Altitud – Orientació – Tipus de terreny

Factors ambientals Interns més destacats

Tipus d’au – La seva genètica – Tipus de maneig recomanat

Finalment, amb totes les dades podem oferir-te la solució que s’adapti a totes les necessitats del teu projecte.

A TIGSA disposem d’un sòlid inventari amb més de 7.500 referències disponibles a les nostres instal·lacions, de més de 5.000 m2. Deixa-ho a les nostres mans. Som professionals amb més de 40 anys d’experiència.

Sol·licita més informació 

    Au nom de la société, nous traitons les informations que vous nous fournissez afin de fournir le service demandé. Les données fournies seront conservées tant que la relation commerciale est maintenue ou pendant le temps nécessaire pour se conformer aux obligations légales. Les informations peuvent être fournies aux responsables du traitement pour la maintenance de ce site Web ou dans les cas où il existe une obligation légale. Vous avez le droit d'obtenir la confirmation que PRODUCTOS GANADEROS SALUDABLES, S.L. nous traitons vos données personnelles, vous avez donc le droit d'accéder à vos données personnelles, de corriger des données inexactes ou de demander leur suppression lorsque les données ne sont plus nécessaires. Vous pouvez accéder à des informations supplémentaires sur la manière dont nous traitons vos données dans la section "Politique de protection des données" de cette page Web.

    • No products in the cart.